Haluaisitko olla järjestyksen ihminen?  

Järjestyksen ihmistä pidetään luotettavana ja vankkana kumppanina, joka tietää, missä mennään ja on aina ajantasalla. Järjestyksen ihmistä myös ihaillaan - "miten tuolla voikin pysyä kaikki asiat noin hyvin hanskassa". Myös siisteys lasketaan järjestyksen ihmisen ominaispiirteeksi. Kyllähän sitä asiakkaana ollessa kiinnittää huomiota siisteyteen eikä sotkuinen ympäristö vakuuta ostopäätöstä tehdessä oli kyse sitten ravintolasta, vaatekaupasta tai asianajotoimistosta.  

Miltä työpöytäsi näyttää?

Katsahda ympärillesi. Näkyykö pöydän pinta-alaa lainkaan vai kenties voisitko vaikka samantien ryhtyä leipomaan korvapuusteja kiiltävällä työtasollasi?  Kauhistuttaako ajatus, jos asiakkaasi näkisivät  työpisteesi? Monella taloushallinnon ammattilaiselle todellisuus taitaa olla se, että hyvä kun siivooja pääsee pölyjä pyyhkimään paperiröykkiöiden seasta.

Sekainen ympäristö ei ole pelkästään kosmeettinen seikka, vaan kaaos voi huomaamattakin vaikuttaa myös pääkoppamme sisältöön – onko siellä hommat järjestyksessä vai vähän sikin sokin. Unohtuuko asioita, tai tuleeko joskus tehtyä töitä turhan mutkan kautta?

Olisiko aika muuttaa työtapaa?

Vaikka taloushallintoa pidetäänkin yleisesti järjestelmällisten, numeroista pitävien ihmisen ammatti, väitämme, että myös tässä ammattiryhmässä työtä voisi järjestää entistä paremmin ja suunnata keskittymistä enemmän asiakkaiden kokonaisvaltaisempaan palvelemiseen kuin rutiinitoimenpiteisiin. Ihminen tottuu tekemään tietyt asiat tietyllä tavalla, koska on todennut sen joskus hyväksi tavaksi. Useimmiten ajan saatossa tämän vanhan tavan tilalle kehittyy kuitenkin uusia tapoja, joita ei osata tai haluta hyödyntää, koska muutoksella on tapana tuntua aina aluksi hieman jännittävältä, haastavalta tai aikaa vievältä.

Oman työn järjestelyllä lisää vapaa-aikaa

Tikonin ohjelmistot eivät ainoastaan auta arkistoimaan, raportoimaan ja järjestämään dokumentteja sähköisesti. Ohjelmistot on tehty nimenomaan sitä varten, että taloushallinnon ammattilaisen olisi helpompi ja parempi työskennellä. Autamme sinua  järjestämään omaa päivittäistä työtäsi tehokkaammaksi, jolloin aikaa jää enemmän asiakkaiden monipuolisempaan palvelemiseen ja asiantuntijatyöhön.

Kannustamme ottamaan järjestelmistä kaiken hyödyn irti, sillä itsesi lisäksi sekä asiakkaat että kotiväki tulevat sen huomaamaan. Nimittäin usko tai älä, myös vapaa-aikasi voi lisääntyä kummasti, kun laitat pinttyneet työtavat uuteen uskoon.

Oliko
tekstistä
hyötyä?
0
0
Jaa
teksti: