DIGITAALINEN TALOUSHALLINTO ON TÄÄLLÄ – NYT

Tikon mahdollistaa erittäin laajasti taloushallinnon sähköistämisen ja virtaviivaistamisen, yhdessä loppukäyttäjien työtä helpottavien NetTikon-työvälineiden kanssa.

Esimerkkejä sähköisistä prosesseista ovat muun muassa sähköiset viranomaisraportit, verkkolaskut, pankkiaineistojen sisäänluku, tietojen automatisoidut lähetykset jne. Näiden lisäksi ajasta ja paikasta riippumattomien NetTikon-työvälineiden avulla voidaan tehokkaasti, nopeasti ja vaivattomasti kerätä tietoa Tikon-järjestelmään sähköisessä muodossa, ilman käsityötä. Vastaavasti voidaan jakaa tulostietoja, raportteja ym. takaisin johdolle ja esimiehille päätöksenteon tueksi. Myös tableteilla, älypuhelimilla ja kannettavilla tietokoneilla.

Taloushallinnon prosessien sähköistämisessä  Tikon kulkee eturivissä tehostaen taloushallinnon toimintaa erittäin paljon. Sähköisessä taloushallinnossa merkittävä osa hallinnollisia toimintoja voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta, automaattisesti.

Digitaalinen taloushallinto ei siis ole tulossa vaan se on jo täällä! Välineet ovat olemassa ja helposti käyttöön otettavissa. Digitaalisuus ja mobiilius on jo muokannut käyttäytymistämme; nuoremmalle sukupolvelle reaaliaikaisuus, tavoitettavuus sekä ajasta ja paikasta vapautuminen se ei ole enää edes mikään kysymys, vaan itsestäänselvyys. Uudet, mobiilit työkalut tarjoavat aivan uudenlaisia tapoja hoitaa ja seurata taloutta ja hallintoa reaaliajassa. Niin kuin nykyään pitääkin tehdä.

Out of office work concept vertical