Kokeile NetTikon RAPORTTIA

Ovatko luvut hukassa tai vaikeasti saatavilla?

NetTikon RAPORTTI on tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla toimiva sovellus, jonka ansiosta yrityksen tiedot ovat saatavissa aina ja kaikkialla. Sovelluksen avulla pääsee helposti käsiksi kirjanpito- sekä osto- ja myyntireskontran tapahtumiin.

NetTikon RAPORTTI-sovelluksen avulla voit

    • Tarkastella raportteja älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella
    • Tarkastella helposti kirjanpito-, myynti- ja ostoreskontratapahtumia
    • Tarkastella kirjanpidon ja palkanlaskennan arkistoa ja porautua raporteilta yksittäisiin tositteisiin
    • Siirtää tietoja Excel/Csv-muotoon, jossa niiden analysointia voidaan jatkaa

Jätä yhteystietosi ja kokeile NetTikon RAPORTTIA tästä

 

MIKSI?

Yrityksen johto tarvitsee ajantasaista taloudellista tietoa yrityksensä tilanteesta voidakseen johtaa toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. NetTikon RAPORTIN ansiosta johto ei ole riippuvainen taloushallinnosta tai tilitoimistosta silloin, kun se tarvitsee ajankohtaista tietoa päätöksenteon tueksi. Tiedot löytyvät RAPORTISTA viipymättä ja vaivatta. Kattavien ominaisuuksien ansiosta toiminnan analysoinnissa voidaan hyödyntää yrityksen tunnuslukuja, raportteja ja arkistoituja tietoja laaja-alaisemmin kuin koskaan.

KENELLE?

NetTikon RAPORTTI on suunniteltu kaikille, jotka haluavat seurata yrityksensä taloustilannetta ja saada ajantasaista tietoa yrityksen taloudellisista luvuista. Sovelluksessa on myös raportteja graafisessa muodossa, ja niitä voidaan tarkastella missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta. Kattavien Arkiston selailu -ominaisuuksien takia NetTikon RAPORTTI mahdollistaa myös mm. tilintarkastajille pääsyn tarvittaviin tietoihin.

NetTikon RAPORTTI on roolipohjainen sovellus, joten eri käyttäjille voidaan luoda erilaiset näkymät. Näin koko henkilöstö yritysjohdosta työntekijöihin pääsee näkemään tärkeät luvut.

Nyt sinun on mahdollista kokeilla NetTikon RAPORTTI -sovellusta veloituksetta!

Syötä tietosi lomakkeeseen allaolevasta linkistä, niin siirryt demosivustollemme. Sinulle esitellään ohjatusti sitä, kuinka helppoa raporttien tekeminen ja tarkastelu NetTikonilla on.

Jätä yhteystietosi ja kokeile demoa tästä