Kokeile NetTikon TOSITETTA

Haluatko tehdä yrityksesi arkistoinnista helpompaa ja tarkastella ja käsitellä kirjanpidon tositteita vaivattomasti?

NetTikon TOSITE on moderni kirjanpitoon linkittyvä selainpohjainen sovellus, joka luo helpot yhteydet taloushallinnon ammattilaisen ja kirjanpitovelvollisen väliseen kanssakäymiseen. Se mahdollistaa kirjanpidon tositteiden hyväksymisen ja tositeliitteiden lisäyksen, kirjanpidon tapahtumien selailun sekä tositteiden syötön.

NetTikon TOSITE-sovelluksen avulla voit

  • Hyväksyä ja täydentää liitteillä tilitoimiston lähettämiä tositteita
  • Kirjata tositteet kuittitietoineen ja lähettää ne tilitoimistoon liitettäväksi kirjanpitoon
  • Etsiä syötettyjä tositteita ja sen liitteitä arkistosta, johon ne tallentuvat

Miksi?

NetTikon TOSITE lisää tehokkuutta ja joustavuutta kirjanpidon tositteiden käsittelyssä. Sen avulla varmistetaan, että kaikki tarpeelliset dokumentit tulevat käsiteltyä, hyväksytettyä  ja arkistoitua luotettavasti ja ajallaan, ja kaikki sähköisesti. Se mahdollistaa mm. kuittien toimittamisen sähköisesti kirjanpitäjälle.

Kenelle?

NetTikon TOSITE on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat sähköistää tositteiden kierrätys- ja hyväksyntäprosessin. NetTikon TOSITE sopii erinomaisesti esimerkiksi käteismyyntien sekä -maksujen kirjaamiseen sekä kuittikuvien lisäämiseen kirjanpitäjän tiliöimille korttimaksuille.

Nyt voit kokeilla NetTikon TOSITE -sovellusta veloituksetta!

Syötä tietosi lomakkeeseen allaolevasta linkistä, niin siirryt demosivustollemme. Sinulle esitellään ohjatusti sitä, kuinka helppoa tositteiden tarkastelu NetTikonilla on.

Jätä yhteystietosi ja kokeile demoa tästä