TULE TUTUSTUMAAN NetTikon-SOVELLUSTEN MAHDOLLISUUKSIIN

Haluaisitko sähköistää tilitoimistosi toimintaa ja tarjota asiakkaillesi nykyaikaisia työvälineitä, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Ei hätää, me autamme. Tule kuulemaan lisää sähköisen taloushallinnon työvälineistä maksuttomissa webinaareissamme.

Ilmainen esittely – Tervetuloa!

puhelin_kahvi-300x200

Haluamme tarjota jokaiselle tilitoimistolle ja yritykselle mahdollisuuden tutustua sähköisen taloushallinnon uusimpiin tuuliin ja moderneihin sovelluksiin. Tämän vuoksi järjestämme kerran kuukaudessa tilitoimistoille ja yrityksille avoimia NetTikon-webinaareja, joissa tarjoamme hyödyllistä tietoa kaikille, jotka haluavat ottaa käyttöön tai kehittää sähköistä taloushallintoaan.

Esittelyssä käydään etäyhteyden avulla läpi NetTikon-tuoteperheen ominaisuudet sekä niiden tuomat hyödyt taloushallinnon prosessien sähköistämisessä. Lopussa on varattu myös mahdollisuus kysellä asiantuntijaltamme lisää sovelluksista tai (sähköisen) taloushallinnon prosesseista.

 

Esitys kestää n. 25 minuuttia ja se on suunnattu lähinnä tilitoimistoille ja pk-yrityksille, joilla on ennestään Tikon ohjelmistoja käytössä pilvipalvelussa tai jotka harkitsevat Tikon pilvipalveluun siirtymistä.

Mikä NetTikon? Lue lisää tuoteperheestä

Päivitämme tähän pian seuraavat esittelyajat.