« Takaisin

Tikon Buusti 2017 tarjosi oppia ja sirkushuveja Tapahtumahotelli Huoneessa

Kaksipäiväinen asiakastapahtuma Tikon Buusti keräsi Helsingin Jätkäsaareen innokkaita taloushallinnonammattilaisia oppimaan, verkostoitumaan ja pitämään hauskaa 18.-19.5.2017.

Perinteisen tilitoimistoristeilyn sijasta Tikon-käyttäjille tarkoitettu tapahtuma uudistettiin, ja tällä erää se järjestettiin Helsingissä kodikkuutta ja modernia designia yhdistelevässä tapahtumahotelli Huoneessa. Vau-elämyksiä tilojen lisäksi tarjosivat kattava ohjelma, maittava itämaissävytteinen ruokatarjoilu ja iloinen sekä lämmin tunnelma.

Ohjelma oli suunniteltu siten, että tapahtumahotellin erikokoisissa tiloissa oli samanaikaisesti tarjolla ohjelmaa, josta jokainen pystyi itse kokoamaan ohjelman oman mieltymyksensä ja tarpeensa mukaan. Ohjelmaan mahtui teemoja laidasta laitaan: käytännönläheistä ohjausta Tikonin eri toiminnallisuuksista, digimarkkinointia tilitoimistojen näkökulmasta, muutosjohtamista ja tulevaisuuden kuvia taloushallinnon alalla. Omaleimaisen ja hauskan mausteen toiseen päivään toi yhteistyökumppanimme Opinahjon sirkusteemainen ohjelma, jossa täyttä asiaa käytiin läpi uudenlaisella esitystavalla.

Avoinna olivat myös klinikat, joissa asiakastuen henkilökunta neuvoi ohjelmiston käyttöä ja vastasi askarruttaviin kysymyksiin. Some-klinikalla vinkkejä sai oman yrityksen markkinointiin.

Torstai-päivä päätettiin maistuvaan illalliseen Helsingin yllä ravintola Loisteessa.

Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa ensi vuonna uudelleen!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin kahden hengen Deluxe-risteily Visbyhyn, ja iloksemme voimme onnitella Ville Hiltusta voitosta.


« Takaisin