« Takaisin

Tositteiden käsittely ja hyväksyminen ei ole pelkkä läpihuutojuttu! NetTikon TOSITE tuo siihen turvaa.

Olethan huomioinut sen, että mikäli tilitoimisto laatii tositteen asiakkaansa puolesta, on tilitoimiston selvitettävä kirjanpitovelvollisella asiakkaallaan asianomaisen liiketoiminnan luonne ja huolehdittava, että kirjanpitovelvollinen merkitsee tositteeseen tarvittaessa hyväksymismerkintänsä. (KILA1866/2011 ja 1959/2016). Tähän mm. Mikko Reinikainen kiinnitti huomiota esityksessään Taloushallintoliiton Tili- ja Veropäivillä.

Tämä hyväksyntä kirjanpitovelvolliselta (= yritykseltä/yrittäjältä) voidaan kätevästi hoitaa sähköisesti NetTikon TOSITE -sovelluksella. Ja saada myös hyväksymismerkinnät arkistoitua Tikon Arkistoon. Näin turvaat selustasi vaivattomasti ja aukottomasti!

NetTikon TOSITE uudistuu pikapuoliin ilmestyvässä ohjelmistoversiossa 6.7.0. Uudistettu NetTikon TOSITE on myös laiteriippumaton HTML-sovellus ja mahdollistaa esimerkiksi kuittien kuvaamisen ja lähettämisen tilitoimistoon/taloushallintoon. Lisäksi tositteiden kirjausta on helpotettu kirjauslajeilla. NetTikon TOSITTEEN avulla voit siis korvata työllistäviä erillisjärjestelmiä ja virtaviivaistaa prosesseja edelleen.

NetTikon TOSITE -sovelluksen uudistamisen lisäksi uusi ohjelmistoversiomme tuo mukanaan myös muuta hyvää: NetTikon KULU ja MATKA-sovellusta täydennetään mm. maksatuksella ja matkaennakoiden käsittelyllä.

NetTikon MYYNTILASKU Mobiili täydentyy perustietojen ylläpidolla. Lisäksi sovelluksen tulostusmahdollisuuksia laajennetaan verkkolaskun tulostuksella paperilaskuna ja paperilaskujen massatulostuksella, massauusintatulostuksella, tulostuseräkohtaisella viestillä ja yksittäisen laskun tulostuksella selaintilasta. Laskun esikatselu on mahdollista vaivattomasti selaintilassa ja pankkiviivakoodin tulostus voidaan valita tulostumaan paperilaskulle.

Näiden täydennysten jälkeen NetTikon MYYNTILASKU Mobiili kattaa kaikki aiemman NetTikon MYYNTILASKU -sovelluksen ominaisuudet ja vanhasta sovelluksesta voidaan luopua. Nämä muutokset koskevat myös Tikon Web-Myyntilaskutus Mobiili -sovellusta.

Uusi ohjelmistoversio julkaistaan pilveen 3.-5.3.2017. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Terveisin
Tikon Oy

Timo Halonen
toimitusjohtaja


« Takaisin