SOVELLUKSILLE YHTEISIÄ LISÄPIIRTEITÄ

Tikon Ohjelmistoihin liittyy joukko kaikille eri Tikonin sovellusalueille yhteistä, käyttöä helpottavia ja tehokkuutta lisääviä lisäpiirteitä, jotka voidaan ottaa käyttöön. Näitä ovat muun muassa ruotsinkielinen käyttöliittymä, jonka avulla Tikon-järjestelmän käyttöliittymän kielen ja raporttien tulostuskielen voi vaihtaa ruotsiksi. Valinnan voi tehdä myös yrityskohtaisesti jolloin tilitoimisto voi joustavasti palvella eri kielisiä asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tikon ruotsinkielinen käyttöliittymä

IBAN-pankkitilimuunnon avulla voidaan automatisoida tarvittavat pankkitili- ja BIC-koodien muunnot ja siten merkittävästi säästää manuaalista työtä ja siihen kuluvaa aikaa silloin kun pankkiryhmittymissä tapahtuu vastaavanlaisia muutoksia kuten Tapiola Pankin ja S-Pankin yhdistyessä.

Tikon IBAN-tilimuunnos

Tikonin tietokantojen Siirto-sovelluksella voidaan suuriakin määriä Tikon-yrityksiä siirtää palvelimelta toiselle, toisesta tilitoimistosta omaan ympäristöön tai samalla palvelimella eri yritysnumerolle nopeasti ja hallitusti. Siirto –sovellus auttaa tilitoimistoa erityisesti niissä tilanteissa joissa halutaan yhdistää kahden eri ympäristön yritykset yhteen, tai olemassa olevan ympäristön Tikonin yritysnumeroita halutaan muuttaa.

Tikon Tietokantojen siirto