YRITYKSILLE

1. Valitse Tikon®, NetTikon® tai molemmat

Tikon Ohjelmistot on käytännöllinen, selkeä ja tehokas ratkaisu keskisuuren organisaation talouden ja palkanlaskennan hoitamiseen. Se kattaa kaikki yrityksen hallinnon keskeiset järjestelmätarpeet ja auttaa hoitamaan taloushallinnon ilman ulkopuolista apua. Sen vuoksi  400 suomalaista keskisuurta organisaatiota on valinnut sen palvelualustakseen.

Jos kuitenkin haluat käyttää tilitoimiston palveluita, ota käyttöösi NetTikon, jonka avulla yhteistyösi Tikon-tilitoimiston kanssa sujuu moderniin tapaan sähköisesti, aikaa ja vaivaa säästäen.

Vai haluatteko sittenkin molemmat? Yhdistämällä Tikon ja NetTikon -sovellukset, keskisuuri organisaatio saa käyttöönsä markkinoiden tehokkaimman ja kattavimman taloushallinnon palvelualustan!

Kirjanpito tehokkaasti ja vaivattomasti

 

2. Astu automaattisen taloushallinnon maailmaan

Tikon on Suomen käytetyin tilitoimistojen palvelualusta, jonka avulla hoidetaan 80 000 suomalaisyrityksen taloutta. Se on siis vaativille ammattilaisille tehty.

Sähköisessä taloushallinnossa merkittävä osa hallinnollisia toimintoja voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta, automaattisesti. Tikonin avulla yritysten, liittojen, yhdistysten ja säätiöiden taloushallinto kykenee hoitamaan tehtävänsä mahdollisimman tehokkaasti ja aikaa säästäen, myös mutkikkaissa moniyritysympäristöissä.

Samalla hidas ja vaivalloinen käsityö tietojen syöttämisessä, tositteiden etsimisessä, itse laskemisessa ja papereiden lähettämisessä voidaan unohtaa. Niin ikään vähennetään merkittävästi virheitä. Kun prosessit on automatisoitu, erehtyväisen ihmisen kädenjälki ei enää pääse sotkemaan lukuja.

Vaativille ammattilaisille tehty

 

3. Hanki Tikon

Kun tiedät, millainen Tikon-kokonaisuus soveltuu parhaiten teidän yrityksenne tarpeisiin, on aika ottaa yhteyttä joko meihin Tikon Oy:ssä tai Tikon-sertifioituun tilitoimistoon.

Jos haluat itse hoitaa koko taloushallintosi, me tarjoamme sinulle vaivattoman mutta perusteellisen tavan siirtyä Tikon Ohjelmiston käyttäjäksi. Lisätietoa saat täältä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse tai jättää yhteystietosi yhteydenottolomakkeella, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian.

NetTikon toiminnallisuudet saat käyttöösi kun valitset sertifioidun NetTikon-tilitoimiston. Samalla varmistat, että yrityksesi talousasioita hoitaa varmasti asiantunteva kumppani, jolla on käytössään markkinoiden tehokkain taloushallinnon palvelualusta yrityksesi taloudesta huolehtimiseen.

Kirjanpito tehokkaasti ja vaivattomasti 

NetTikon