MYYNTILASKUTUS

Tikon Ohjelmistojen avulla voidaan toteuttaa täysin sähköistetty myyntilaskujen käsittelyprosessi, jossa manuaaliset työvaiheet on minimoitu. Näin laskutus tapahtuu viiveettä ja virheitä välttäen.

Myyntitilausten käsittely ja laskutus on kiinteä osa Tikon-ohjelmistoa ja tärkeimpiä linkkejä yrityksen ulkopuoliseen maailmaan. Sovellus on tärkeä informaation tuottaja sisäisen päätöksenteon tueksi, materiaalivirtojen seurantaan, myynnin suunnitteluun ja tuotekohtaisten katteiden seurantaan. Kaikki tietokantaan tallennettu tieto on käytettävissä raportoinnissa ja muissa sovelluksissa.

Tikon Tilaustenkäsittelyyn/Laskutukseen voidaan tuoda tietoa myös hyvin vaivattomasti muista järjestelmistä, kuten vaikkapa ulkopuolisista tuotannon-/toiminnanohjausjärjestelmistä tai projektinhallinta- ja laskutussovelluksista ilman räätälöityjä ja kalliita liittymiä Tikonin Muokattava noutoliittymä –ominaisuuden, sekä Ylläpidon Myyntitilausten ja Myyntilaskujen tuonti –toiminnon avulla.

mies_nainen_laptop3

Laskut voidaan tulostaa ja välittää vastaanottajille joko yksitellen tai tehokkaammin suuremmissa erissä. Kun laskut muodostetaan verkkolaskuaineistona ja välitetään Laskuhotelli-palveluun, ei tarvitse huolehtia siitä missä muodossa ne vastaanottajalle siirtyvät: verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai perinteisesti paperilla. Tarvittaessa laskuaineiston voi muodostaa myös iPost –aineistona. Laskuja voidaan syöttää Tikon-järjestelmään myös NetTikon MYYNTILASKU moduulilla, mistä ja milloin tahansa, digitaalisesti, jolloin laskutiedot ovat reaaliaikaisesti nähtävissä myös Tikon Laskutus –sovelluksessa.

Laskutuskaavio

Laskutussovellus siirtää tiedot sähköisesti Tikon Kirjanpitoon, tallentaa ne Tikon Arkistoon ja tuo ne myös Tikon Myyntireskontraan, jossa erääntyviä laskuja voidaan seurata vaivatta. Tikon Pankkipalveluiden avulla voidaan hoitaa viitesuoritukset.

Ja loppukäyttäjät, johto ja esimiehet, voivat seurata tapahtumia, arkistoituja tietoja ja raportteja NetTikon RAPORTTI mobiili -sovelluksella missä ja milloin tahansa.