PANKKIPALVELUT TIKONILLA

Tikon keskustelee sujuvasti pankin kanssa

Tikon Pankkipalvelut on Tikon-kokonaisuuteen integroitu monipankkisovellus, jolla voi lähettää ja hakea aineistoja Suomessa toimivien pankkien Web Service -kanavien kautta. Sovelluksella voi välittää myös muiden kuin Tikon-ohjelmiston tuottamia SEPA-aineistoja. Käyttöönotto edellyttää Web Service -kanavasopimusta pankkien kanssa.

Pankkipalvelut-sovellus on selkeä ja tehokas toimialariippumaton moniyrityssovellus kaikenkokoisten yritysten ja yhteisöjen rahaliikenteen hallintaan ja automatisointiin. Sovelluksen avulla aineistot ja muut tiedot siirtyvät virheettömästi Tikon-ohjelmiston ja pankkien välillä – ilman pankkien omia nettipankkipalveluita. Monipankkiominaisuutensa vuoksi rahaliikenneprosessit myös toimivat samalla tutulla tavalla, vaikka organisaatio vaihtaisi pankkia.

Sovelluksen ylläpidossa on huomioitu myös kaikki sellaiset pankkimaailmassa tapahtuvat muutokset, jotka aiheuttavat muutoksia organisaatioiden ja pankkien väliseen rahaliikenteeseen.

Tikon Pankkipalvelut on toimialariippumaton moniyritys- ja monipankki­sovellus, joka on integroitu Tikon-­ohjelmiston kanssa. Manuaalisia tiedostosiirtoja ei tarvitse suorittaa, koska eri pankkien ja pankkiryhmien aineistosiirrot voi hoitaa automaattisesti tai ajastetusti myös moniyritys- ja monipankkiaineistoina Tikon-perussovelluksesta Tikon Pankkipalvelut -sovellukseen ja sieltä edelleen pankkiin ja päinvastoin.

Tikon-ohjelmiston ja Tikon Pankkipalvelut -sovelluksen välisen integ­raation ansiosta myös loppukäyttäjät näkevät esimerkiksi omien yritystensä ja muiden organisaatioidensa pankkitilien reaaliaikaiset saldot ja maksujen tilan suoraan Tikon-ohjelmiston kautta. Samoin he voivat hoitaa erilaiset tilisiirrot ja laskuttomat yksittäismaksut suoraan Tikon-ohjelmiston kautta, siirtymättä erilliseen pankki­sovellukseen tai pankkiryhmäkohtaiseen verkkopankkipalveluun.