ASIAKKAIDEN KERTOMAA

Tiileri hoitaa tiilien massatuotannon Tikonin ja Leanin avulla

Tiileri on yli 60-vuotias kotimainen tiiliä ja tulisijoja valmistava perheyritys. Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1952, Tarvasjoelle, jossa kylän seppä menehtyi ja hänen vaimonsa ja viisi poikaansa laittoivat yrityksen pystyyn. Alkujaan tehtaalla valmistettiin salaojaputkia, nyt Tiileri valmistaa tiiliä, tiililaattoja ja tulisijoja, joita myydään ympäri maailmaa.

Lue lisää

Kirjanpitotoimisto Mattila: Tikonin raportointiominaisuudet ovat markkinoiden parasta luokkaa

dav

Kirjanpitotoimisto Mattila on toiminut vuodesta 1982 lähtien Tampereen seudulla. Se tarjoaa sekä perinteisiä että sähköisiä palveluja pk-yrityksille sekä yhdistyksille. Tikonin asiakkaana tilitoimisto on ollut aivan Tikonin alkutaipaleelta asti.

Lue lisää

Porvoon Peruna Oy: laskut käsitellään näppärästi NetTikon-sovelluksella

porvoon-peruna-kuvitusElintarviketukku Porvoon Peruna on reilu 20 vuotta vanha perheyritys. NetTikon on ollut käytössä Porvoon Perunan arjessa lähes päivittäin siitä lähtien, kun yritys siirtyi sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn keväällä 2015. Se nopeuttaa huomattavasti työtä ja toimitusjohtaja Hanna Lindholm ihmetteleekin, miksi NetTikon-sovellusta ei otettu jo aiemmin käyttöön.

Lue lisää

 

 

NetTikon tehostaa toimintaa ja tekee työskentelystä mielekkäämpää

Talco Knowhow on helpottanut omaa sekä asiakkaidensa työtä NetTikon-sovellusten avulla. Papereiden poisjättäminen on säästänyt aikaa ja vaivaa tehden rutiineista mukavampia.

Lue lisää ja katso video

 

NetTikon on tuonut asiakkaita ja ­tehostanut tilitoimisto Deebetin prosesseja

NetTikon otettiin käyttöön vuonna 2016. Se on tuonut paitsi­ ­tehokkuutta työhön, myös uusia, helpom­masta asioinnista kiinnostuneita asiakkaita. –Asiakkailta alkoi tulla palautetta, että he haluaisivat sähköisen ostolaskujen kierrätyksen. Myös asiakkailta on tullut kyselyjä, saako teiltä sähköisiä tili­toimistopalveluita. Se on tuonut uusia asiakkaitakin, kun on voinut vastata myöntävästi, kertoo Tuula Valtonen, lahtelaisen tilitoimiston Deebetin omistaja.

Lue lisää