« Takaisin

TIEDOTE: Tikonin ja Procountorin yhteistyö syvenee hyvässä hengessä

Kuten olemme kertoneet, Tikon ja Procountor ovat syventämässä yhteistyötään. Tavoitteemme on asiakaslähtöinen. Haluamme palvella asiakkaitamme jatkossa entistä paremmin, nopeammin ja monipuolisemmin yhteisvoimin.

Asiakkaan näkökulmasta mikään oleellinen ei muutu. Tikon ja Procountor muodostavat jatkossa yhteisen operatiivisen organisaation, joka palvelee ja kehittää molempia tuotelinjoja. Tutut henkilöt jatkavat kummankin tuotteen kehitystä ja asiakkaiden palvelemista entiseen tapaan, mutta luomme myös yhteistarjoamaa asiakkaiden eduksi. Myynnillisissä asioissa Tikonin ja Procountorin asiakkaita palvelee tulevaisuudessa molempien yritysten tuotteisiin perehtynyt asiantuntija. Olemme myös luomassa mallia, jossa Tikon-Procountor -yhteiskäyttäjät tulevat saamaan hyviä etuja.

Myös lainsäädännön edellyttämät yhteistyöneuvottelut on nyt käyty läpi, eikä niihin sisältynyt henkilövähennyksiä, kuten aiemmin uutisoimmekin.

Tulevaisuutta suunnittelemme yhdessä, koska olemme vakuuttuneita siitä, että voimavaroja yhdistämällä pystymme palvelemaan sekä Tikonin että Procountorin asiakkaita entistäkin paremmin – nyt ja tulevaisuudessa. Yhteistyöllä löydämme suurimmat hyödyt asiakkaillemme!


« Takaisin