TILITOIMISTOILLE

1. Askel: Hanki Tikon®

Ensimmäinen askel on aina vaikein, mutta sen ottaminen kannattaa. Tikon Ohjelmistot on käytännöllinen, selkeä ja tehokas ratkaisu tilitoimistojen tuotantovälineeksi. Sillä kaikki, minkä ennen teit hitaasti ja vaivalloisesti paperisten tositteiden, kuittien, laskimen ja taulukoiden avulla, hoituu automaattisesti, nopeasti ja tehokkaasti.

Tikon on markkinoiden kattavin, toimialariippumaton tuoteperhe, joka kattaa talous-, materiaali- ja palkkahallinnon keskenään integroidut perusprosessit. Tikon-sovelluksissa on erityisesti huomioitu tilitoimistojen erityistarpeet. Sen vuoksi yli 800 suomalaista tilitoimistoa – ja 70% kaikkein kannattavimmista tilitoimistoista – on valinnut sen palvelualustakseen.

Tikon säästää siis sekä aikaa että vaivaa. Lue lisää: Kirjanpito on Tikonin ytimessä

 

2. Automatisoi yhteistyö asiakkaasi kanssa NetTikon®-sovellusten avulla

Tikon auttaa sinua työssäsi, mutta on kaksin verroin kätevämpää, jos myös asiakkaasi käyttää Tikon-ohjelmistoa. Kaikki tilitoimiston tuottama tieto on asiakkaan saatavilla ja analysoitavissa selainpohjaisen NetTikon-sovelluksen avulla. Vastavuoroisesti asiakkaasi voi tuottaa tietoa ja tapahtumia suoraan Tikon-järjestelmääsi nopeasti, helposti ja virheettä. Sinun kannattaa siis ehdottomasti tarjota asiakkaallesi NetTikon-välineistö. Näin voit kerätä tiedon asiakkaasi taloudesta vaivattomasti, tuottaa asiakkaallesi sen kaikkein tärkeimmän tiedon – miten meillä menee – mahdollisimman yksinkertaisesti, nopeasti sekä ajasta ja paikasta riippumatta ja auttaa sekä asiakasta että itseäsi säästämään aikaa ja vaivaa.

 

3. Ohjaa työtäsi ja valvo tehokkuuttasi Tikon Toiminnanohjauksen avulla

On tärkeää, että voit palvella asiakkaitasi mahdollisimman hyvin, mutta ei sovi unohtaa myöskään oman liiketoimintasi sujuvuutta. Tikon Toiminnanohjaus on tehokkaan ajankäytön avain. Se on Tikon-ohjelmistoja käyttävän tilitoimiston oman liiketoiminnan ohjaamiseen tarkoitettu työväline, joka tehostaa muun muassa asiakkuudenhallintaa, laskutusta, töiden resursointia, palveluprosessin dokumentointia ja työaikakirjauksia.